Tratamente in Spania (Text in Rumänisch)

Tortosa 213

Tura noastră cu tratamente în Spania

După ce ne-am reîntors acasă din Marele Turneu de tratamente organizat în Bucureşti, Piatra–N, Iaşi si Chişinau, ne-am pregatit din nou pentru următoarea plecare – spre Spania.

Noi, am plecat cu ,,dreptul“ de la Arad spre Spania. Primul popas a fost in Austria, unde am facut câteva zile tratamente, in casa unui austriac, care este un om deosebit. Din păcate omul nostru suferă de o boală grea, neurologica – unde nervii motori, vegetativi si senzitivi – mor! El s-a bucurat de prezenţa noastră – şi noi am făcut ceea ce am ştiu cu metoda noastră.  Deocamdată, pâna azi nu e o schimbare, însă speranţa şi voinţa lui e mare. Tot in aceeaşi regiune, am avut alte tratamente, unde s-a văzut o îmbunătăţire şi vindecare la unele persoane.

A doilea pas, a fost in Germania.  Aici am avut o mare bucurie să mă revăd cu mămicuţa celor trei copilaşi, unde am fost chemată in Aprilie.  Ea născuse de Paşti acasă, cu o moaşă, un baietel super dulce. Scumpa mămică avea o Tromboza  la picior în timpul sarcinei, care s-a vindecat  complet! O minune pentru ea, iar pentru mine – mare Incredere în puterea lui Isus, mai ales că nici eu nu vedeam o speranţă la început; dar nici medicii. După câteva săptămâni, s-a meritat efortul tratamentului, ea a primit (laptele de capră kamforizat) si masaj cu ulei de mac zilnic! Bern este fericit că am făcut o treaba bună, iar eu mă bucur că ea are din nou un picior sănătos.

Drumul nostru continuă…..Am plecat via Franţa, unde a fost super. Am dormit în cort 2 nopţi şi am admirat o panoramă biblică in mijlocul M-tiilor înalţi! am păpat bine:  delicatese de brănzică franţuzească , şi ne-am scăldat în apa curată a râului de munte. Impresiile au fost în fiecare zi, din ce in ce mai interesante. Ne-am şi răsfăţat – cum s‘ ar zice, iar pentru sufleţelul  nostru, a fost o mîngâiere.

Drumul  nostru a continuat mai departe şi am ajuns in sfârşit în ţara mult aşteptată – SPANIA. Surprizele ne-au întâmpinat şi aici;  este o altă natura cu o bogată vegetaţie, totul este exotic. Acum înteleg  de ce au evadat aşa de mulţi români aici! Spaniolii, sunt comunicativi, şi mi’e âmi sunt tare simpatici.

Ne-am oprit  intr-un minuat  orăşel lângă marea Mediterană:  Empuriabrava (un oraş înconjurat cu ape) –  ca să simţim atmosfera de bun venit în Spania. Da a fost  un  impact de intrare  –  o altă lume! Aici turismul e la putere, şi sărăcie nu prea am văzut, nu încă! Spaniolii îşi petrec  mult timp pe stradă sau în locuri publice, vorbesc  mult unii cu alţii, de aceea e zarvă mare în parcuri şi restaurante …:-)  Circulaţia în oraşe este densă dar nu haotică.

Seara, am sosit in orăşelul Tortosa, satul Jesus (Isus) unde locuim si acum. O imagine splendidă. 

Tortosa 210 Tortosa 215

Aici am fost aşteptaţi de o familie ospitalieră de români ( îngeraşi ),  iar apoi întâmpinaţi de măicuţe, care sunt o dulceaţă …:-) Am fost cazaţi  în Mănăstire câteva zile, unde totul este tip – top organizat. Acum locuim în curte – la o căsuţă super amenajată, unde facem tratatamente.  Aici suntem singuri, ca porumbeii 🙂 …şi încet, încet parcă ne simţim acasă.

Tortosa 134

Stim că ne aşteaptă alte drumuri noi, şi eu am încredere că Isus ne va ghida şi de aici mai departe. Deocamdată, nu e nimic clar, cănd ne reîntoarcem acasă! Dar, sperăm  ca în Octombrie să fim  din nou  pe drum,  la tratamente in Romania şi rep. Moldova.  Fiind că ne e dor de voi!!! şi chiar în Piatra –Neamţ, Iaşi şi Chişinau ne aşteaptă să venim.

Tortosa 140

Tratamente la măicuţe nu avem,  decât câteva – dar nu ceva grav! Insă ele au fost prezente cu noi la rugaciune, şi sunt foarte încântate ce facem. O draguţă, negresă din Angola,  vrea să ne invite şi în această ţară din Africa! fiind că noi am făcut rugaciune la distanţă pentru famila ei,  iar măicuţa s-a alăturat nouă – şi a simţit foarte mult. Ea spune că  sora ei bolnavă se simte mai bine, de aceea ea are încredere şi vrea să plecăm şi la familia ei numeroasă în Angola!! Deja Bern face un plan de organizare – în limba franceză fiind că în portugheză va traduce măicuţa.

Intre timp, noi am fost si în  regiunea Alicante,  aici o scumpă  fizoterapeută româncă a organizat câteva tratamente. Cazurile pe care le-am primit erau mai grave: copii cu autism, cu dezabilităţi şi chiar hiperactivi! Pentru ei, mai mult un ajutor la terapie a fost  – masajul si remediile. Spaniolii sunt bine organizaţi în sistem de sănătate, asa că ei cred foarte tare în medicina alopată! Nimic de rău! dar totuşi  uni sunt deschişi  şi pentru terapii alternative, aşa că ei au primit tratament şi remedii de la noi. Si s-au simţit bine.

Un caz, drag mie, este o mamică cu 44 ani. Doamna noastră, are o artrită reumatoidă foarte avansată, cu dureri insuportabile! Ea umbla cu cârje, fiind că nu mai poate urca scările! Am început un tratament de 10 zile cu ea. O mică minune, pentru mine, pentru noi – este vizibilă: după câteva zile de  tratamente cu noi, nu mai are acele dureri, si chiar a reuşit sa lase calmantele! Acum traduce pt. noi din spaniola in română când avem terapie sau conversaţii cu spaniolii. Aşa se simte utilă, si chiar are o strălucire – in privirea ei. Să de’a Domnul ca ea să reuşească să aibă parte de o uşurinţă  în boala ei, şi să primească poftă de viaţă din nou! Pentru bucuria ei sufletească, am plecat împreună  la Mare, am făcut mici excursi; uneori o plimbare în natură, alteori vizite în centre turistice. Mă bucur când se simte fericită reuşind să i’asă din colivia ei, şi să’şi deschidă sufletul, atât de rănit.

Nu stim înca cand ne reîntoarcem, deocamdată suntem mobilizaţi aici. Stiu doar că programul zilnic e diversificat şi  suntem mulţumiţi.

dragii mei, vă mulţumesc pentru frumoasele mărturii, pe care le împărtăşiţi  cu noi, şi din toată inima le mulţumim celor care au organizat, s-au implicat şi alăturat nouă 

Vă iubesc,

Aurelia

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s